flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Кузевича А.П. 16.03

03 березня 2020, 16:06

Оголошення про виклик до суду Кузевича Андрія Павловича для розгляду справи на «16» березня 2020 року

 

У провадженні Бучацького районного суду Тернопільської області знаходиться цивільна справа за позовом Кузіва Петра Романовича до Кузевича Андрія Павловича, Гаврилюка Любомира Петровича, Гузан Оксани Ярославівни, Зеленської сільської ради Бучацького району Тернопільської області та третьої особи фізичної особи–підприємця Крижанівського Віктора Григоровича про усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою шляхом визнання недійсними та скасування рішення Зеленської сільської ради, державного акту на право власності на земельну ділянку та договору купівлі-продажу.

 Розгляд справи призначено на 12 годину 00 хвилин «16» березня 2020 року в залі судового засідання № 1 Бучацького районного суду за адресою: м. Бучач, вул. Міцкевича, 11.

         Суд викликає по цій справі Кузевича Андрія Павловича,  зареєстроване  місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме.

         В разі неявки відповідача в судове засідання справа буде розглянута по суті за його відсутності на підставі наявних матеріалів.

 

 

Суддя Бучацького

районного суду

Федорончук В.Б.